ZATAVITELNÉ MISKY

Maso marinované ve vakuu – ta nejlepší volba na grilování

Maso marinované ve vakuu – ta nejlepší volba na grilování
Vepřové špízy, kuřecí křídla, hovězí steaky – grilovací sezóna pomalu začíná, a tak je na čase se na ni připravit. Kromě dobrého grilu a kvalitního masa by se vám mohlo hodit pár rad, jak si užít nejlépe marinované maso a udržet ho co nejdéle čerstvé.
Všichni to dobře známe, chystáme se na chalupu nebo k vodě, kde si chceme ugrilovat pěkný kousek masa. Před odjezdem ale řešíme, jak ho uskladnit, aby se v teple nezkazilo nebo se nám nerozlila marináda po celé tašce. Nejen na to máme jednoduchou odpověď – vakuování. Díky této vychytávce máte nejen o starost méně, ale navíc si vychutnáte to nejlépe marinované maso ve vašem životě.
New Project (1)

To nejlepší marinované maso díky vakuovačce

Chcete si užít opravdu křehké maso plné chutí, které bude navíc zdravější než obvykle? Marinujte ho ve vakuu. Během vakuování dochází k roztažení masové tkáně, což způsobuje jednak křehkost masa, ale také mu umožňuje do hloubky nasáknout marinádu. Zároveň nedochází k porušení bílkovinných vláken, takže se nemusíte bát, že by se maso na grilu rozpadalo. A čím je způsobeno, že bude maso zdravější? K marinování ve vakuu není potřeba žádný olej a pouze minimum soli. Během odpočinku bez kyslíku se krásně rozvine přirozené aroma masa, díky kterému si na přidání soli ani nevzpomenete.

Po celém dni čerstvé i bez ledničky

Zní to skoro neuvěřitelně, ale vakuové maso můžete v klidu dovézt ke grilu klidně přes celou republiku a zůstane stále čerstvé. A to i bez ledničky. Maso bez přístupu vzduchu vydrží v původním stavu 1-2 dny. Nepřítomnost kyslíku brání růstu mikroorganismů a plísní, a tak se nemusíte bát, že by se cestou zkazilo.

Vakuovačka vás zbaví spousty starostí

Největší výhodou masa uchovaného ve vakuu je samozřejmě fakt, že nemusíte na cestu řešit chlaďák a stresovat se, v jakém stavu po pár hodinách bude. Zapomenout ale můžete i na další starosti. Marináda rozlitá v tašce nebo ještě hůř v autě? To si nechceme ani představit, co by se muselo stát, aby k tomu došlo. A teď bonus na konec – rozlučte se s otravným hmyzem. Vůně masa často přiláká více hmyzu, než jsme schopni tolerovat. Vakuované maso ale až do rozbalení nijak cítit není, takže nemá koho lákat. Ani slintajícího psa od vedle. Abychom ale nemluvili jen k masožravcům, musíme zmínit, že vakuovat se dá téměř cokoliv. Ať už máte na grilu nejraději pořádný flák masa, zeleninu nebo klidně ovoce, vakuovačka vám zaručí jeho čerstvost i po celém dni venku.
New Project

PROČ SPOLUPRACOVAT S NÁMI?

množstevní slevy

větší množství, nižší ceny

okamžité dodávky

expedujeme do 24 hod

individuální přístup

poradíme a doporučíme

skladové zásoby

disponujeme velkým skladem